BÆREDYGTIG CYKLUS –
AVISTA SMØREOLIER

Takket være vores genraffineringsteknologi er vores baseolie skabt for fremtiden: førsteklasses, bæredygtig og fri for affald. Men cyklussen bliver først fuldendt, når baseolien bruges til fremstilling af nye smøreolier.
Vi har produceret vores egne smøreolier til motorkøretøjer og industriel anvendelse siden 1951.

DEN BÆREDYGTIGE KOMPONENT I VORES SMØREOLIER

Med vores integrerede værdikæde AVIeCO2 tilbyder vi bæredygtige smøreolier med garanteret CO2-besparelse.
AVIeCO2-kvalificerede produkter ...

  • er kendetegnet ved fremragende kvalitetsegenskaber baseret på anvendelse af vores egen baseolie KERNSOLVAT®
  • overgår produkter fremstillet ved primær raffinering mht. egnethed til det enkelte formål
  • muliggør erhvervelse af certifikat for CO2e-besparelse på 825 kg
    pr. anvendt ton 
  • er påvisligt bedre for klimaet

Certifikat for AVIeCO2 CO2-besparelse kan erhverves ved brug af AVIeCO2 produkter. Alle AVIeCO2 produkter er markeret i produktoversigten.

AVISTA Lubes –
HØJTUDVIKLEDE SMØREOLIER

AVISTA smøreolier forhandles og anvendes over hele verden.
Uanset formål – med AVISTA er du altid sikker på at have truffet det rigtige valg. Vores produktprogram indeholder mere end 250 forskellige produkter, fordelt på hhv. smøreolier til motorkøretøjer og smøreolier til industriel anvendelse. Det enkelte produkt er optimeret til sit specifikke formål og garanterer optimal ydeevne.

Se mere om AVISTA Lubes her

KVALITETSSIKRING

KVALITET TILLADER IKKE KOMPROMISER

Omhyggelig udvælgelse af egnede komponenter kombineret med egen produktudvikling og kvalitetssikring garanterer, at kun testede og dokumenteret fejlfri smøreolier bliver leveret fra vores fabrik.
Vi samarbejder udelukkende med anerkendte producenter af additiver og følger OEM's specifikationer til punkt og prikke. Uanset om olien er fuldsyntetisk eller godkendt ifølge OEM, indeholder vores smøreolier præcis, hvad der står på dem. Ingen hokus pokus.
Ærlighed og gennemsigtighed er grundlaget i vores virksomhedsfilosofi. Det sikrer os til gengæld langvarige partnerskaber og tilfredse kunder.

 

FØRSTEKLASSES SMØREOLIER TIL MOTORKØRETØJER

Uanset, hvilket behov du har, giver AVISTA smøreolier dig den gode følelse af at have truffet det bedste valg. Hvad enten det drejer sig om personbiler, erhvervsbiler, landbrugsmaskiner, motorcykler eller gearkasser, har AVISTA smøreolier til motorkøretøjer alt, hvad der er brug for, til perfekt smøring.

SMØREOLIER TIL INDUSTRIEL ANVENDELSE SAMT SPECIALFORMÅL

Vores udvalg af smøreolier til industriel anvendelse samt specialformål er omfattende. For alle produkttyper sikrer vi, at der er overensstemmelse
med ønskede og godkendte specifikationer. På forespørgsel udvikler vi også specialprodukter til et givent formål.