JOB
Ønsker du at blive en del af AVISTA OIL?

 

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere og modtager gerne din uopfordrede ansøgning og CV.
Fortæl os, hvorfor du gerne vil arbejde hos AVISTA OIL, og hvorfor vi skal ansætte netop dig.

Send din ansøgning og CV til job@avista-oil.dk.

 

P.t. søger vi:

Erfarne tankvognschauffører til indsamling af spildolie

Er du tankvognschaufføren, der ønsker gode arbejdstider, selvstændige opgaver og fantastiske kollegaer?
Så er AVISTA OIL Danmark det rette sted for dig! Vi er den førende virksomhed inden for indsamling af spildolie til genanvendelse og søger dedikerede chauffører til at servicere vores kunder.

Hos AVISTA OIL Danmark bliver du en del af et dynamisk team, der har ansvaret for indsamling af spildolie i hele Danmark. 
Din primære opgave er at køre ud til vores kunders lokationer og afhente spildolie. Du er ansvarlig for at sikre, at olien bliver korrekt håndteret og transporteret til vores faciliteter enten i Kalundborg eller Horsens, hvor den bliver genanvendt.

Vi forventer
- at du har erfaring med at køre tankvogn/lastvogn
- at du har alle nødvendige kørekort/ADR
- at du kan fungere som virksomhedens ambassadør ude hos kunderne
- at du er omstillingsparat, når opgaverne kalder – af og til også i weekenden
- at du har lyst til at indgå i vores team og blive en del af AVISTA OIL Danmark

AVISTA OIL Danmark tilbyder
Vi tilbyder dig en spændende mulighed som chauffør hos AVISTA OIL Danmark. Som en veletableret virksomhed inden for indsamling af spildolieprodukter giver vi dig muligheden for at køre i en af vores topmoderne lastbiler og være en vigtig del af vores logistikteam. Bilen er udstyret med nyeste teknologi og sikkerhedsudstyr, så du kan udføre dit arbejde på den bedst mulige måde.

Vil du vide mere
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og lære dig bedre at kende. AVISTA OIL Danmark er en spændende virksomhed med et dedikeret team af chauffører, og vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores hold. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte Claus Cebulla på 4222 0999. Vi behandler ansøgninger løbende, så søg hurtigst muligt for at sikre dig chancen for at blive en del af vores team.
Send din ansøgning til job@avista-oil.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.