Indsamling af spildolieprodukter

 

På årsbasis indsamler AVISTA OIL Danmark A/S omkring 30.000 tons olieaffald. Vores chauffører sikrer en miljørigtig håndtering af spildolierne og sørger for indsamling i hele Danmark. Chaufførerne betjener mere end 5000 affaldsproducenter - primært autoværksteder og industrivirksomheder, men også genbrugspladser og skibe med ærinde i danske havne.

 

Med en vognpark bestående af 8 specialbyggede tankvogne, der nemt kan komme til overalt samt 5 trækkere og 10 trailere, som kan sendes ud til større og mere specifikke opgaver – foretager vores logistikafdeling en effektiv kørselsplanlægning.

 

Det betyder, at afhentning af spildolie eller emulsioner kan finde sted hurtigt efter bestilling og i overensstemmelse med den enkelte kundes behov. Bestil olieafhentning under menuknappen "Bestil olieafhentning".

 

AVISTA OIL Danmark A/S foretager gratis afhentning af en række brugte smøreolier på kundens adresse.

 

Godkendt indsamler med forbehandling og genanvendelsesanlæg

AVISTA OIL Danmark A/S er godkendt indsamler af spildolie og andet olieaffald i Miljøstyrelsens affaldsregister. Raffinaderiet i Kalundborg og behandlingsanlægget i Horsens er godkendte genanvendelsesanlæg.